Tortilla pizza met Feta en gerookte zalm
Pizza maar dan anders! Dit simpele tortilla recept met Feta maak je in een handomdraai, maar is toch zo lekker. Gerookte zalm, avocado en gekruimelde Feta. Wat kan hier nog misgaan? Smullen maar!
Bereidingstijd
15 minuten
Aantal personen
2 personen
Ingrediënten
Tortilla
- 2 tortilla’s
- 4 eetlepel dille, fijngehakt
- 1 teentje knoflook
- 1 rode ui
- 1 theelepel knoflookolie
Toppings
- Dodoni gekruimelde Feta
- 100 g gerookte zalm
- 1 avocado
- 1 limoen
- Peper
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Pers de knoflookteen en meng met de fijngehakte dille en knoflookolie.
Snij de rode ui in ringen.
Besprenkel de tortilla met de knoflookolie en verdeel de ui-ringen over de tortilla’s.
Bak de tortilla’s 5 à 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Snij de avocado in plakjes. Besprenkel ze met limoensap.
Haal de tortilla’s uit de oven en verdeel de plakjes gerookte zalm en avocado erover.
Breng op smaak met peper en bestrooi met gekruimelde Feta. Serveer de tortilla pizza warm. Enjoy!
TIP!
Houd tijdens de bereiding wat dille apart om de tortilla pizza extra mooi te serveren.