Kaasfondue met Feta

Deze heerlijke kaasfondue maak je makkelijk zelf

Bereidingstijd

15 minuten

Aantal personen

2 personen

Ingrediënten

• 200 g Dodoni Feta-kaas verkruimeld
• 200 g Ricotta-kaas verkruimeld
• 4 el boter
• 2 el bloem
• 230 ml melk
• 1 el gehakte peterselie
• zout en peper
• stokbrood (in stukken gesneden)

Bereiding

Smelt de boter in een pan en roer de bloem erdoor tot een pasta op middelhoog vuur.
Klop de melk erdoor om een ​​bechamelsaus te maken. Verlaag de temperatuur een beetje en laat de saus ongeveer 10 minuten sudderen, zodat deze dikker wordt en de meelsmaak eruit kookt.
Spatel de verkruimelde Feta, ricotta en peterselie erdoor en breng op smaak met zout en een beetje peper.
Serveer met je favoriete brood om in te dippen.

TIP!

Ook lekker met wortel, paprika en komkommer!

Hoe smaakte het?

Laat het ons weten op Facebook of Instagram met #jeproefthet